DOBRO DOŠLI NA FORUM

Bačka Topola - forum sa sajta topola.50webs.com
 
PrijemPrijem  GalerijaGalerija  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Korisničke grupeKorisničke grupe  PristupiPristupi  
Zadnje teme
Traži
 
 

Rezultati od :
 
Rechercher Napredna potraga

Delite | 
 

 Pecanje deverike

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
lega

avatar

Broj poruka : 9
Datum upisa : 29.11.2008

PočaljiNaslov: Pecanje deverike   Sre Dec 17 2008, 00:31

moze li neko da napise o pecanju deverike koji najlon, velicina udice itd..
Na sta je najbolje da pecam?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
lega

avatar

Broj poruka : 9
Datum upisa : 29.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pecanje deverike   Sre Dec 17 2008, 00:42

Deverika, najbolje se peca u periodu od pocetka Aprila pa do pocetka Oktobra.
Od pribora potrebno je sledece:

- Teleskop stap duzine od 5 pa navise metara
- Najlon debljine od 0,15 - 0,25
- Udica manje, velicine od 14 - 10.
- Plovak treba da je tanak sto manje nosivosti, vretenast.

Sto se tice prehrane obicno se prehranjuje zitom i starim hlebom dubinskom kupovnom hranom.

Mamac su obicno: Crvici, gliste i boiliji od belog hleba (prvo nakvasis sredinu i onda dobro je dobro rukama stiskas, dok nebude lepljiva, nesme biti ni prevlazna a ni presuva)

Ovo su moji savati, znaci da nemoraju biti i najbolji.

Bistro!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
 
Pecanje deverike
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ribolov na plovak
» Sportski Ribolov
» Reke i jezera Srbije
» Štuka
» Priče sa ribolova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
DOBRO DOŠLI NA FORUM :: Strana za zaljubljenike u život :: Pecaroško ćoše-
Skoči na: